Välkommen till FortDogx Hundpensionat & Dagis

Vårat hundpensionat och hunddagis ligger belägget ca 1 mil utanför Tidaholm mot Velinga, med skog och fina promenad slingor precis runt knuten. 

Vi har boxar inne och ute finns olika stora rastgårdar samt ett stort rasthägn där hundarna kan få springa lösa och leka. Dagliga promenader och skötsel, vi kan även hjälpa till med kloklippning och bad av din hund. I priserna ingår det torrfoder eller Fodax färskfoder. Självklart kan man även ha med egen mat till sin hund, även färskfoder. Om eran hund går på mediciner eller kosttillskott löser vi självklart detta också, utan extra kostnad. I alla våra boxar står ordentliga Kuranda sängar, dom är omtyckta av hundarna och är lätta att göra rent för oss. Detta för att vi ska kunna hålla så rent som möjligt inne på hundpensionaten. Vill ni ha med egen säng, filt eller pläd går det bra men vi ansvarar ej för om dom går sönder. 

Vi vet att olika hundar kräver olika typer av aktivering, allt beroende på ras, ålder m.m detta anpassar vi efter vad just eran hund behöver och är van vid.

Av säkerhetsskäl blandar vi inte hundar från olika familjer i varken inne boxar eller ute i rastgårdarna, oavsett hur snäll just din hund är. Här är även löptikar välkomna!

När ni kommer hit för att lämna Er hund släpp ej ut den ur bilen innan vi kommer fram till er, detta gäller även den lydigaste hunden. Här finns både våra egna hundar, pensionatsgäster, barn, katt och mycket vilt runt om i skogarna. Vi rekommenderar att hunden är vaccinerad och försäkrad inför vistelsen hos oss, ta gärna med försäkringsnummer. Om ni har med egen mat så får den gärna ligga i någon typ av hink, eller behållare, det ska även stå hur mycket mat hunden ska ha och ta även med det fodermått ni använder, allt för att hunden ska få det den behöver och är van vid. Vi vill också ha ett telefonnummer till Er eller någon som kan fatta beslut om det av någon anledning skulle hända något. 

Vi har stor erfarenhet av olika typer av hundar, små, stora, besvärliga, rädda, agressiva m.m Vi har bedrivit hundpensionat i över 12 år, 9 år av dom hade vi kontrakt med Polis och Länsstyrelse.

Dessutom finns det möjlighet att få sin hund hämtad eller lämnad, inom Tidaholms området, mot en extra kostnad. Hör av er för pris.

Vi innehar självklart F-skatt sedel och §16 tillstånd, bilen vi använder till hämtning, lämning samt transport till löpband och massagebehandling är godkänd hundtransport av Jordbruksverket

Hunddagis

Lämning och hämtnings tider dagishundar

Lämning 06.30-08,00

Hämtning 16,00-17,00 eller enligt överenskommelse 

Priser

Hundpensionat

Vanliga dagar: 250 kr/dag

Storhelger: 500 kr/dag

Högsäsong 1 Maj till 31 Augusti samt 10 December till 10 Januari: 300 kr/dag

Hundmassage i mån av tid: 400 kr (ord pris 550 kr)

Löpbandsträning: 100 kr/gång

Kloklippning Pensionatsgäster: 50 kr/gång Besvärliga hundar 100 kr/gång

Hundpensionat Lyxvistelse

Om din hund är här 5 dagar eller mer så har ni möjlighet att lägga till Lyxpaketet för er hund. En liten del för att din hund ska få  lite extra omvårdnad och bli bortskämd. Då ingår minst en helmassage, lite beroende på längd på vistelse kan det självklart bli fler, utförd av Cert. Hundmassör. Träning på vårat hundlöpband, självklart anpassar vi denna träning efter eran hund och dess förutsättningar. När ni hämtar eran hund går vi igenom vad som gjorts, både med massage och löpbandsträningen, samt om vi har hittat något som hunden känner av eller har problem med efter massagebehandlingen tas detta upp och ni får med denna info på papper att ta med hem. I lyxpaketet ingår även kloklkippning om ni vill och det behövs.

Vanliga dagar: 350 kr/dag

Högsäsong 1 Maj till 31 Augusti samt 10 December till 10 Januari: 400kr/dag

Storhelger: 600 kr/dag

Har ni två hundar som kan vara i samma box kostar hund 2: 200 kr/dag